UUSIMMAT

Metal Gear Survivesta tarjolla lisätietoja, sekä paljastuksen sisältävä traileri

21.01.2018 17:01 | Muropaketin toimitus

Metal Gear Surviven on kerrottu vaativan jatkuvan nettiyhteyden jopa yksinpeliä pelatessa. Pelin uusi traileri sisältää myös yllättävän paljastuksen.

Ensi kuussa ilmestyvästä Metal Gear Survivesta on kerrottu kaksi kiinnostavaa yksityiskohtaa, raportoi VG24/7. Lisäksi pelistä on tarjolla uusi, yhteistyöpeliä painottava traileri.

Ensinnäkin, peli edellyttää verkkoyhteyttä silloinkin, kun pelaaja ei osallistu online-moninpeliin. Sama malli on käytössä muun muassa Destiny-peleillä, ja Konamin mukaan online-vaatimus on olemassa siksi, että siirtyminen yksinpelin ja yhteistyöpelin välillä sujuisi saumattomasti. Lisäksi yhtiö kertoo, että jatkuva verkkoyhteys mahdollistaa lisäsisällön tarjoamisen julkaisun jälkeen.

Toiseksikin, Metal Gear Surviven kerrotaan sisältävän oman mikromaksujärjestelmänsä. Pelissä käytetään Coins-rahayksikköä, jota voi paitsi ansaita pelissä, myös ostaa oikealla rahalla. Coinseilla voi lunastaa erilaisia boosteja ja vahvistuksia hahmolleen.

Näiden tietojen lisäksi uusi co-op -traileri tarjoaa hauskan paljastuksen, jonka luulisi olevan ainakin Metal Gear Solid -fanien mieleen. Alla olevan trailerin lopuksi nähdään, että pelissä on mukana ainakin MGS 2:sta (2001) tuttu Metal Gear Ray.

Metal Gear Surviven avoin beta-testi päättyy tänään. Muropaketti testasi beta-version, ja lopputuloksen voit lukea alla olevasta linkistä. Peli ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.

Ensikosketus: Metal Gear Surviven suppea beta-testi on kaukana Metal Gear -pelistä