UUSIMMAT

Middle-earth: Shadow of Mordor ilmaiskokeilussa viikonlopun ajan – ja tarjouksessa pilkkahintaan

07.07.2017 12:58 | Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli Middle-earth: Shadow of Mordor on ilmaiskokeilussa Xbox Onella ja PC:llä, mutta vain parin päivän ajan. Samalla pelin voi myös ostaa todelliseen pilkkahintaan.

Middle-earth: Shadow of War ilmestyy jo muutaman kuukauden päästä, 10. lokakuuta, mutta J.R.R. Tolkienin Keski-maahan sijoittuvan pelisarjan kelkkaan ehtii vielä hyvin hyppäämään. Nyt siihen on myös tarjolla erinomainen tilaisuus, sillä alkuperäinen Shadow of Mordor (2014) on tämän viikonlopun ajan ilmaiskokeilussa ja lisäksi tuntuvassa tarjouksessa.

Ilmaiskokeilu ja tarjoukset ovat tosin saatavilla vain PC:llä ja Xbox Onella. PlayStation 4 -pelaajat jäävät tällä kertaa nuolemaan näppejään.

Ilmaiskokeilussa on pelin täydellinen Game of the Year -versio, joka on jo ladattavissa Xbox Onen kauppaikalta sekä Steamista. Lisäksi peli on tuntuvassa tarjouksessa molemmilla alustoilla. Xbox Onelle sen voi napata hintaan 6€ ja PC:lle 4€:lla. Alennusprosentti on siis huikeat -80%.

Kokeilu päättyy jo sunnuntaina, 9. heinäkuuta, mutta tarjoukset ovat voimassa 10. heinäkuuta asti. Ostamista voi siis ilmaiskokeilun päätyttyä harkita vielä hetken.

Alta voit lukea Muropaketin arvostelun, jossa Shadow of Mordor sai vahvan suosituksemme, sekä katsoa pelin trailerin.

Middle-Earth: Shadow of Mordor (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Muropaketin uusimmat