UUSIMMAT

Middle-earth: Shadow of War -pelissä mukana näyttelijät Silicon Valleysta ja The Walking Deadista

10.07.2017 19:43 | Muropaketin toimitus

Middle-earth: Shadow of Mordorin jatko-osaan tuodaan uusia ääninäyttelijöitä. Mukana ovat muun muassa tunnetut näyttelijät The Walking Dead ja Silicon Valley -sarjoista.

Pelijulkaisija Warner Bros. Interactive Entertainment on julkaissut lokakuussa ilmestyvän Middle-earth: Shadow of War -pelin näyttelijälistan, raportoi GameSpot.

Videopeleistä tuttujen ääninäyttelijöiden ohella Shadow of Wariin on buukattu kaksi näyttelijää television puolelta. Mukana ovat The Walking Deadin Jadisina tunnettu Pollyanna McIntosh, sekä HBO:n mainion Silicon Valley -komediasarjan Kumail Ninjiani, jonka ääntä kuultiin myös keväällä ilmestyneessä Mass Effect: Andromedassa. Kaksikon rooleja ei ole vielä julkistettu, mutta niistä saadaan melko varmasti lisätietoja, kun peliä esitellään San Diego Comic Con -tapahtumassa ensi viikolla.

Mukana Shadow of Warissa ovat tottakai myös Shadow of Mordorista (2014) tutut Troy Baker ja Alastair Duncan, jotka palaavat rooleihinsa pelin päähenkilöinä. Myös BioShock Infiniten (2013) ja The Last of Usin (2013) pääosista tunnettu Baker toimii nyt myös pelin Performance Capture -ohjaajana. Lisäksi esimerkiksi The Uncharted 4: A Thief’s Endissä (2016) kuultu Laura Bailey liittyy pelin näyttelijäkaartiin esittämään ”eliittisalamurhaajaa”.

Shadow of Waria esitellään Comic Conin paneelissa perjantaina 21. heinäkuuta, jolloin luvassa on myös uutta kuvamateriaalia pelistä. Eilen kerroimme myös Shadow of Mordorin tuoreesta päivityksestä, jonka avulla pelaaja voi siirtää nemesis-vihollisensa ensimmäisestä pelistä jatko-osan puolelle.

Middle-earth: Shadow of War ilmestyy 10. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat