Uusimmat

Mitä Horizon Zero Dawnin kehittäjät suunnittelevat? Studion uuteen peliin palkattu verkkoräiskintöjen asiantuntijoita

08.10.2018 10:08 Muropaketin toimitus

Guerrilla Gamesin on huomattu palkanneen useampia kehittäjiä, jotka ovat työskennelleet hittiräiskintä Rainbow Six: Siegen parissa.

Guerrilla Games julkaisi viime vuonna tuoreimman pelinsä Horizon Zero Dawn, joka nousi yhdeksi vuoden kehutuimmista ja menestyneimmistä peleistä. Studion seuraavaa peliä ei ole vielä julkistettu, mutta tuoreet palkkaukset saattavat vihjata Guerrillan seuraavasta suunnasta.

Eurogamer nimittäin kertoo, että Guerrilla Games on hiljattain palkannut julkistamattomaan projektiinsa useamman kehittäjän Ubisoftilta, Rainbow Six: Siege -pelin (2015) kehitystiimistä. Nimeltä mainitaan pelijohtaja Simon Larouche, sekä Chris Lee, joka suunnitteli suositun Rainbow Six -pelin online-moninpeliä.

Larouche on ollut aiemminkin Guerrilla Gamesin palkkalistoilla, kehittämässä Killzone 2:ta (2009). Koska studio palkkaa nyt räiskintä- ja verkkopelien osaajia, vaikuttaa mahdolliselta, että Killzone-sarjaa ollaan elvyttämässä useamman vuoden tauon jälkeen.

On kuitenkin myös mahdollista, että Horizon Zero Dawn on saamassa jatko-osan, johon tulee jonkinlainen moninpelielementti. Ja tietysti Guerrilla Games saattaa olla suunnittelemassa jotakin aivan uutta peliä, jonka sisältöä on mahdotonta arvailla.

Jäämme odottamaan virallisia julkistuksia.