Uusimmat

Nämä kaikki tosimaailmassa ”havaitut” hirviöt löytyvät myös Fallout 76:n maailmasta

15.10.2018 13:01 Muropaketin toimitus

Fallout 76 sisältää useamman hirviön, jotka tunnetaan tosimaailman kansantarinoista ja urbaaneista legendoista.

Ensi kuussa ilmestyvä Fallout 76 sijoittuu Länsi-Virginian osavaltioon, ja peliin onkin päätynyt useampia osavaltion todelliseen folkloreen perustuva olento. Nyt Länsi-Virginian virallinen turismisivusto on huomannut yhteydet, ja sivustolla listataankin, mitkä kaikki tunnetut hirviöt Fallout 76:n maailmasta löytyvät.

Kuten jo aiemmin kerroimme, nähdään pelissä ensinnäkin Mothman, eli Koimies, josta on tehty havaintoja Point Pleasantin alueella vuodesta 1966 lähtien. Tumma, siivekäs ja punasilmäinen olento on niin tunnettu, että sen sukulaisia on tavaittu esimerkiksi The X-Filesissa, ja olennosta kertovan kirjan pohjalta ilmestyi vuonna 2002 kauhuelokuva Mothman Prophecies.

Toinen Fallout 76:n hirviöistä on Graftonin hirviö, joka havaittiin nimensä mukaisella paikkakunnalla ensi kertaa vuonna 1965. Olennon kerrottiin olevan lähes kolme metriä korkea, yli metrin leveä ja kokonaan vailla päätä. Graftonin hirviöstä on tehty parikymmentä havaintoa.

Flatwoodsin hirviö taas on vielä edeltäjiäänkin vanhempi tapaus, ja se muistuttaa UFO-havaintoa. Vuonna 1952 Flatwoodsin asukkaat näkivät kirkkaan esineen laskeutuvan maatilalle, jossa he kohtasivat pitkän, ihmismäisen olennon. Flatwoodsin hirviöllä kerrotaan olleen punaiset kasvot ja sen väitetään sähisseen ihmisille.

Neljäs Fallout 76:een päätyneistä ”hirviöistä” perustuu todelliseen eläimeen, Megatherium-nimiseen jättiläislaiskiaiseen. Todennäköisesti ihmisten metsästyksen vuoksi sukupuuttoon kuollut, elefantin kokoinen ja jopa seitsemän tonnin painoinen jättiläislaiskiainen tavataan Bethesdan tulevassa pelissä, mutta tarkempia tietoja eläimen peliversiosta ei ole tiedossa.

Fallout 76 ilmestyy 14. marraskuuta PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Pelin beta-testaus alkaa jo tässä kuussa.