Uusimmat

Nintendo: Lakkautettu NES Classic -konsoli palaa ensi vuonna

13.09.2017 10:54 Muropaketin toimitus

NES

Nintendo on julkistanut saatavuustietoja tulevasta SNES Classic Edition Mini -konsolista. Samalla yhtiö paljasti, että alkuvuodesta lakkautettu NES-konsolin retroversio palaa markkinoille ensi vuonna.

Nintendo valmistautuu julkaisemaan kuun lopussa uuden SNES Classic Edition Mini -retrokonsolin, mutta nyt Nintendo of Europe on tehnyt toisen, yllättävän julkistuksen. Kuten alla oleva twiitti paljastaa, tulee Nintendo tuomaan alkuvuodesta lakkautetun NES Classic Mini -konsolin takaisin markkinoille, ainakin Euroopassa.

Tarkempia tietoja asiasta ei vielä ole tarjottu, mutta näyttää siis siltä, että loppuunmyydyn NES-retrokonsolin valmistusta jatketaan sittenkin. Konsolin lupaillaan tekevän comebackin ensi kesänä.

Toisessa twiitissä yhtiö kertoo, että syyskuun lopussa ilmestyvän SNES Classicin tuonti Eurooppaan jatkuu vuonna 2018. Tämä sopii yksiin Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aimen sanojen kanssa, sillä kuten eilen kerroimme, lupasi Fils-Aime, että konsolin valmistusta on ”lisätty dramaattisesti”.

Viime syksynä markkinoille saapunut NES Classic Mini -sai Muropaketin testissä runsaasti kehuja. Jutun voit lukea alta:

Testasimme: Nintendo Classic Mini: NES -retrokonsoli ei pihtaa pelejä eikä laatua