Uusimmat

Peliklassikko System Shock 2:n paranneltu versio tukee modeja ja saattaa ilmestyä myös konsoleille

19.08.2019 16:45 Muropaketin toimitus

FPS-klassikko System Shock 2 ilmestyy uudelleen entistä ehompana versiona, joka saatetaan kääntää myös konsoleille.

Nightdive Studios on aiemmin julkaissut parannellun version vuoden 1994 System Shockista, ja studiolla on tekeillä myös täysmittainen remake-versio peliklassikosta. Ei siis ole suuri yllätys, että studio on julkistanut tekevänsä ehostetun version myös pelin vuonna 1999 ilmestyneestä jatko-osasta.

System Shock 2: Enhanced Editionin kerrotaan olevan parhaillaan tekeillä, ja studio keskittyy parannellussa versiossa muun muassa moninpelin parantamiseen. VG24/7:n mukaan Nightdivella pyritään siihen, että FPS-klassikkoa voi jatkossa pelata helpommin yhteispelinä, ja tavoitteena on myös, että kaikki pelille kehitetyt modit toimisivat myös Enhanced Editionissa.

Nightdive Studiosin johtaja Stephen Kick paljastaa myös, että kehittäjät ovat testailleet pelin Enhanced Editionin toimintaa konsoleilla. Konsoliversio on siis mahdollinen, mutta virallisena julkistuksena tätä ei kannata vielä ottaa.

System Shock 2: Enhanced Editionilla ei ole julkaisupäivää.

Alkuperäisen System Shockin remake-version on määrä ilmestyä ensi vuoden alussa PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Macille ja Linuxille.

Muropaketin uusimmat