Uusimmat

2023 ei ole vielä mitään uusien pelien juhlaa – alkuvuoden kaikki kehutuimmat pelit uudelleenjulkaisuja

06.03.2023 16:15 Muropaketin toimitus

Vain vanhojen pelien uudet julkaisut ovat kivunneet Metacriticissä yli 90 pisteen keskiarvoon.

Pelivuosi 2023 on jo ehtinyt hyvin käyntiin, ja ensimmäisten kuukausien aikana on ilmestynyt useita aivan uusiakin pelejä. Vuoden parhaimmistoon niistä ei kuitenkaan näytä yksikään kipuavan.

Metacriticissä alkaneen vuoden julkaisuista vasta kolme peliä on saanut yli 90 pisteen keskiarvon kriitikoilta, ja nämä kaikki ovat vanhempien pelien uudelleenjulkaisuja. Toistaiseksi korkeimmalle on kivunnut Nintendo Switchille helmikuussa julkaistu Metroid Prime Remastered, joka on ehostettu versio yli 20-vuotiaasta pelistä. Uusittu versio on yltänyt kiitettävään 95 pisteen keskiarvoon.

Metroid Prime Remasteredia seuraavat listalla The Witcher 3: Wild Hunt Complete Editionin käännös Xbox Series X:lle sekä Persona 4: Goldenin käännökset uusille alustoille. Niiden kannoilla seuraa alle 90 pisteen keskiarvoon jäänyt Dead Spacen remake-versio.

Aivan uusista pelijulkaisuista parhaat pisteet on saanut tammikuussa ilmestynyt rytmitaistelupeli Hi-Fi Rush ja sen kannoilla roolipeli Hogwarts Legacy. Arviomme peleistä voit lukea alta.

LUE MYÖS: Arvostelu Hi-Fi Rush on alkuvuoden iloisin yllätys toimintapelien ystäville

LUE MYÖS: Arvostelu Hogwarts Legacy on loistava peli, josta moni Harry Potter -fani on haaveillut