UUSIMMAT

ADAM: The Mirror on Neill Blomkampin ohjaama uusi Unity-teknologiademo

08.10.2017 22:00 | Muropaketin toimitus

Uusi teknologiademo jatkaa Adamin tarinaa siitä mihin edellinen demo jäi.

Unity Technologies julkaisi viime vuonna teknologiademon nimeltä Adam, ja nyt yhtiö on jatkanut Adamin tarinaa yhteistyössä ohjaaja Neill Blomkampin Oats Studiosin kanssa. Unity ja Oats ovat tehneet uuden lyhytelokuvan nimeltä ADAM: The Mirror. Se jatkaa Adam-robotin tarinaa antamalla vihiä siitä mikä ja kuka Adam oikein on.

Blomkamp perusti Oats Studion julkaisualustaksi omille elokuvallisille kokeiluilleen. Se on julkaissut tähän mennessä ADAM: The Mirrorin lisäksi sarjan muita lyhytelokuvia, kuten esimerkiksi Rakkan, Firebasen ja Zygoten.

Unityltä kerrotaan, että se aloitti ensimmäisen Adam-lyhytelokuvan parissa työskentelyn neljä vuotta sitten, sillä yrityksessä ymmärrettiin kuinka peli- ja elokuva-ala tulevat lähenemään toisiaan merkittävästi. Tarvittiin uutta työkalua, jotta Unity saataisiin yhteensopivaksi elokuvateknologiaa varten.

Lopputulos on Cinemachine, ohjelma joka on kehitetty renderöimään grafiikkaa reaaliaikaisesti ja joka tarjoaa kehittäjille saumattomat säätömahdollisuudet esimerkiksi valaistuksen, varjostuksen, värien ja kuvakulmien suhteen.