UUSIMMAT

Arvostelupäivitys: Xbox One –näkemys kommunistisesta Lifeless Planet -seikkailusta

10.10.2015 16:00 Jukka O. Kauppinen

Taas lisää laajentavia mielipiteitä peliarvosteluihin! Domen vekkulit maakarit kun eivät malta pitää sormiaan erossa hyvistä peleistä, eivätkä aina huonoistakaan. Aiempia arvosteluja täydennetään nyt Xbox One –päivitysmielipiteellä seikkailusta Lifeless Planet, testaajana Kalle Laakso.

Lifeless Planet (Mac, PC)

Lainaus toisesta mielipiteestä:

lifelessplanet_20151009-kansiEloton planeetta on jännä peli. Se ei oikein tunnu tietävän, onko se lintu vai kala. Sitä ei taida tietää sitä pelanneetkaan, tai siitä kiinnostuneet. Pelinä se on aika simppeli: kunhan hypitään, edetään ratkoen kevyitä pulmia ja ajoittain koetaan kummia. Läpäiseminen ei oikeastaan jättänyt ihmeempiä ajatuksia ilmoille kuin, että jaah, se oli siinä. Meno oli sen verran oudosti rauhallista, että koko aika pelin parissa pölähti eräänlaisessa transsissa. Mieleen jäi muutama havainto koko hommasta: outo planeetta, jossa venäläiset ovat jo vierailleet ja hassu humanoidimainen nainen.

Xbox One -versio pelistä on Premier Edition, joka tarkoittaa sitä, että kaikkea on vähän kiilloteltu alkuperäisversiosta. Paperilla One-versio kuulostaa ihan kivalta, mutta eipähän siitä erikoisia kiksejä saa. Aika hajuton ja mauton kokonaisuus. Siitä tosin pisteet, että vaikka tämä ei ole hieno, eikä viimeisen päälle siloteltu, taikka muutenkaan mestariteos, niin silti lähes yksin yhden ihmisen koodaamaksi virtuaaliviihteeksi silti ihan kiva välipala. Hinta tosin saisi olla vähän alhaisempi, koska tässä on oiva esimerkki kertakäyttöviihteestä. 15 juuroa parista tunnista puolikoomassa pelailusta on vähän turhan hintava tapaus.

Kalle Laakso

Lue koko arvostelu: Lifeless Planet (Mac, PC)