UUSIMMAT

BioWaren odotettu Anthem-peli julkaistiin tänään – tätä kaikkea on tulossa kevään mittaan

22.02.2019 16:34 | Muropaketin toimitus

BioWaren odotettu toimintaroolipeli on nyt saatavilla. Pelattava ei lopu nopeasti kesken, sillä uutta sisältöä on luvassa jo maaliskuussa.

Electronic Artsilla ja BioWarella on tänään aihetta juhlaan, sillä pitkään odotettu toimintaroolipeli Anthem on viimeinkin saatavilla. BioWaren Casey Hudson onkin todennut Anthemin julkaisun aiheuttaneen samanlaista tunnelmaa kuin alkuperäisen Mass Effect -trilogian ilmestyminen.

Anthemissa loikataan neljän pelaajan joukkueeseen, jossa kohdataan militaristisen Dominionin ja sen johtajan Monitorin metkut. Pelaaja lähtee Freelancerin rooliin, ja erilaisista Javelin-panssareista koostuvan tiimin yhteistyö takaa messevän lopputuloksen.

BioWaren mukaan pelin taustatarina on syvällinen, ja siinä nähdään monia kiehtovia hahmoja. Anthem kasvaa säännöllisesti uudella sisällöllä. Sen ansiosta peli pysyy raikkaana, ja Anthemin maailma kehittyykin jatkuvasti.

Jo seuraavan kolmen kuukauden aikana peliin lisätään uusia tehtäviä, palkintoja ja Stronghold-taisteluita. Muropaketin arvion mukaan Anthem ei ainakaan vielä pyyhi Destinyllä pöytää, mutta on pelillä puolensa.

Anthem on parhaillaan saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.