Uusimmat

Blizzard juhlistaa Diablo-sarjan 20-vuotista taivalta useissa peleissään

29.12.2016 16:00 Muropaketin toimitus

Diablo-pelisarjan 20-vuotista historiaa juhlistetaan muun muassa World of Warcraftissa ja Overwatchissa.

Ensimmäisen Diablo-pelin (1996) julkaisusta tulee 31. joulukuuta kuluneeksi tasan 20 vuotta. Sen kunniaksi pelistudio Blizzard Entertainment järjestää Diablo III:n (2012) Reaper of Souls -laajennuksessa tammikuussa erityisen The Darkening of Tristram -tapahtuman, jossa pelaajat pääsevät vierailemaan alkuperäisen pelin katedraalityrmässä.

Diablo III:n tapahtuma ei kuitenkaan ole ainoa tapa, jolla Blizzard juhlistaa Diablon 20-vuotista taivalta. Polygonin mukaan studio on nimittäin ilmoittanut eilen, että Diablo-teemaista sisältöä on luvassa monissa yhtiön peleissä.

Overwatchissa (2016) pelaajille tarjotaan Diablo III:n hahmoluokkia edustavia spray-maalauksia, ja Heroes of the Stormissa (2015) sekä StarCraft II:ssa (2010) tarjolla on Diablo-teemaisia portrait-kuvakkeita.

World of Warcraftissa (2004) ja Hearthstonessa (2014) puolestaan on tarjolla hieman runsaammin sisältöä. Hearthstoneen lupaillaan Diablo-henkistä Tavern Brawlia ja World of Warcraftissa taas Sanctuaryn olentojen pitäisi saapua Azerothin maisemiin.

Blizzard
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat