UUSIMMAT

Broken Agen toinen näytös ilmestyy alkuvuodesta

02.12.2014 10:00 Juho Anttila

Double Finen Broken Age on se peli, joka räjäytti yhteisörahoituksen suuren yleisön tietoisuuteen. Huimasti ylittynyt keräystavoite sai tiimin laajentamaan visiotaan, mikä johti sittemmin lisärahoitustarpeeseen. Lopulta peli päätettiin julkaista kahdessa osassa, jotta ensimmäisen episodin myyntituottoja voitaisiin käyttää tarinan viemiseen loppuun saakka.

Ratkaisu aiheutti monessa pientä kitkeryyttä, etenkin, kun ensimmäinen episodi ei ollut varsinaisesti pituudella pilattu. Double Fineltä luvataan kuitenkin, että kakkosepisodissa riittää huomattavasti enemmän pituutta. Raporttien mukaan testaajilta on kulunut episodin läpäisemiseen kahdeksasta kahteentoista tuntia.

Kakkosepisodi on jo pelattavassa alphatestivaiheessa. Double Finen Greg Rice kertoo blogissaan, että pelin käsikirjoitus on valmis ja kaikki dialogi on jo äänitetty, joten tässä vaiheessa on jo huomattavasti helpompi arvioida, koska teos on valmis. Näillä näkymin Broken Agen tarina saadaan päätökseen ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Broken Age

Kickstarter-huuman aloittanut kolmen miljoonan dollarin seikkailupeli on täällä – ja arvostelussa

Tämä peli aloitti Kickstarter-hypen – yli kolmen miljoonan taalan seikkailupeli julkaistiin