Call of Duty: WWII:n yksinpelissä ei pelata Natsi-Saksalla tai muilla akselivalloilla

26.05.2017 15:15 | Muropaketin toimitus

Kehittäjät ovat vahvistaneet, että toinen maailmasota koetaan tulevassa Call of Duty -pelissä vain liittoutuneiden näkökulmasta.

Syksyllä ilmestyvä Call of Duty WWII sijoittuu toiseen maailmansotaan, ja pelin on luvattu kuvaavan sotaa moniarvoisesti. Tuoreessa kommentissa paljastui kuitenkin, että yksinpelikampanja keskittyy ainoastaan sodan toiseen osapuoleen.

Kuten PC Gamer raportoi, on yksi kehittäjästudio Sledgehammer Gamesin johtajista, Michael Condrey, kommentoinut asiaa tuoreessa twiitissään. Hänen mukaansa tulevan pelin yksinpelikampanja keskittyy ainoastaan liittoutuneiden näkökulmaan.

”Akselivallat ovat julma vihollinen”, vastaa Condrey erään pelaajan kysymykseen. ”Mutta ei, et tule pelaamaan akselivalloilla kampanjassa.”

Tämä tarkoittaa, että pelin kampanjassa ei pelata esimerkiksi Natsi-Saksalla, Italialla tai Japanilla. Siinä missä viime vuotinen Battlefield 1 (2016) pitäytyi vain ensimmäisen maailmansodan ympärysvaltojen näkökulmaan, tulee Call of Duty WWII kuvaamaan sotaa vain liittoutuneiden näkökulmasta. Jää nähtäväksi, onnistuuko se tehtävässään yhtä hyvin kuin kehuttu Battlefield 1.

Call of Duty: WWII ilmestyy 3. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Condreyn twiitin näet alta.

Call of Duty WWII
Kaikki jutut aiheesta