Cyberpunk 2077:n myynnit takkuavat pahasti – CD Projekt Red ei kuitenkaan suostu paljastamaan tarkkoja lukemia

04.06.2021 19:30 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n myynnit eivät ole sujuneet toivotulla tavalla. CD Projekt Red ei kuitenkaan ole halukas paljastamaan tarkkoja lukemia siitä, kuinka monta kopiota peli on myynyt.

CD Projekt Redin selityksen mukaan studio julkistaa pelien myyntimääriä silloin kun ne ylittävät tietyn tavoitteen tai ovat ”mukavia pyöreitä lukuja”, kertoo Forbes. Koska myyntilukuja ei ole vahvistettu, sopii olettaa, ettei tavoitteisiin ole päästy.

Analyytikoiden ennusteiden mukaan Cyberpunk 2077 myi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä vain noin 800 000 kopion verran. Kyseessä on todella pieni lukema, kun ottaa huomioon pelin myyneen yhteensä 13,7 miljoonaa kopiota muutamassa viikossa joulukuussa, kun mukaan lasketaan myös ennakkotilaukset.

Yhtenä suurena osatekijänä Cyberpunk 2077:n kehnoihin myyntilukuihin vaikuttaa todennäköisesti se, ettei peliä myydä teknisten ongelmien vuoksi vieläkään PS Storessa.

LUE MYÖS: Cyberpunk 2077:n paluu PlayStation Storeen ei näytä tapahtuvan pian – ”Julkistamme jotain sitten, kun on julkistettavaa”

Muropaketin uusimmat