UUSIMMAT

Erittäin virallista: ”Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas tulossa PC:lle 17.3.”

18.02.2015 08:00 Jukka O. Kauppinen

Käyhän se näinkinpäin. Ensin huomataan Youtubesta paljastava traileri ja uutisoidaan se. Seuraavana päivänä tulee virallinen tiedote. Mutta koska kyseessä on sekä hyvä peli että hyvä suomipeli, niin hypetetään sitten kahtena päivänä. Missäs se vihreä nuttuni nyt olikaan? Ai niin, sehän on päällä!

Lainataanpa suoraan tiedotetta:

Suomalainen pelistudio Cornfox & Brothers ilmoitti tänään julkaisevansa Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas -pelin PC-version Steam-pelikaupassa 17. maaliskuuta. Applen App Storessa menestystarinansa aloittaneella pelillä on maailmanlaajuisesti jo lähes miljoona pelaajaa. Grafiikoiltaan ja pelattavuudeltaan korkealaatuinen peli on saavuttanut ensimmäisen sijan Applen maksullisten pelien kategoriassa 47 maassa. Lisäksi peli on ollut eniten ladattu sovellus 32 maassa.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas yhdistää kiehtovan tarinankerronnan, henkeäsalpaavan 3D-grafiikan ja jännittävän pelikokemuksen unohtumattomaksi toimintaseikkailuksi. Pelaajan tehtävänä on ratkaista muinaisen merihirviö Oceanhornin ja Arkadian kuningaskunnan arvoitukset. Pelissä matkataan läpi tuntemattomien merien, ratkotaan arvoituksia, taistellaan hirviöitä vastaan, opetellaan taikoja ja etsitään muinaisia aarteita. 

Peli siis tulee PC:lle 17.3. ja hintaa on 14.99 euroa.

Kuvat PC-versiosta.

Lisätietoja: http://oceanhorn.blogspot.com

 

Lisää aiheesta

Oceanhorn (iOS) 

Toimituksen suosikkipelit 2013: Antti 2

Upeasti zeldahtava suomiseikkailu Oceanhorn julkaistaan myös PC:lle