Fani loi epävirallisen Half-Life 2: Episode 3:n isometrisenä räiskintänä

31.10.2017 22:05 | Muropaketin toimitus

Half-Life 2: Episode 3 on täällä – epävirallisena isometrisenä räiskintänä.

Viime elokuussa Half-Lifen pääkirjoittajana toiminut Marc Laidlaw julkaisi ns. fanifiktiota, joka paljasti mikä olisi ollut Half-Life 2: Episode 3:n juoni, jos Laidlaw olisi päässyt sitä tekemään. Laidlawin paljastukset inspiroivat järjestämään pelijamit, jonka päämääränä oli tuoda suositun pelin kolmosjakso pelattavaksi. Jamien tuorein teos on nimeltään Expo Decay ja se on Owen Deeryn kehittämä.

Deery kertoo, kuinka hän ei halunnut lähteä tekemään FPS-räiskintää, joten Expo Decay onkin toteutettu isometrisenä. Hän pyrkii yhdistämään Half-Lifen toiminnan nopeammin omaksuttavaan touhuun, kuten esimerkiksi Lego: Star Warsiin tai Hotline Miamiin.

”Taistelusysteemi kehittyi todella hauskaan suuntaan, joten lisäsin peliin areenapelitilan, jossa pelaajat voivat räiskyttää Combine- ja zombilaumoja loputtomasti. Mukana on myös muutamia erikoisjuttuja tuomassa vaihtelua”, lausuu Deery.

Expo Decay on tarjolla Deeryn verkkosivuilla sellaiseen hintaan jonka voi itse päättää. Muita pelijamien tuloksena syntyneitä pelejä voi tutkailla täältä.