Gott im Himmel! Battle Academy on vauhdikasta ja hauskaa sotimista!

03.09.2012 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Leevi Rantala pisti panzer-tossut jalkaan ja eteni välillä itään, välillä länteen. Ihan vain siksi, että Battle Academyssä marssiminenkin on tosi kivaa.

Battle Academyn peruspaketissa soditaan liittoutuneiden saappaissa kolmessa eri kampanjassa Tunisiassa, Normandiassa ja Ardenneilla. Tunisiassa kahakat käydään aakeilla hiekan peittämillä lakeuksilla, joissa suojaa tarjoavat ainoastaan rakennukset ja harvat kukkulat. Välillä taistellaan keskellä hiekkamyrskyä, jossa ei kirjaimellisesti näe kättään pidemmälle. Normandian kampanja käynnistyy tietenkin maihinnousulla ja tulitaistelut käydään lyhyillä etäisyyksillä pensasaitojen välissä. Ardenneilla taas yritetään pitää pintansa määrällisesti ylivoimaista vihollista vastaan kourallisella sotilaita. Kattaus on erittäin hyvä, sillä näin tutustutaan toisen maailmansodan erilaisiin sotaympäristöihin, jotka vaihtelivat aavikoista vehreisiin pensasaitoihin.

Battle Academyn valikoimaa voi halutessaan laajentaa lisäosilla, joita on tähän mennessä julkaistu kolme kappaletta: Blitzkrieg France, Market Garden ja Operation Sealion.

Lue koko arvostelu: Battle Academy (PC)

Lisää aiheesta

Combat Command: The Matrix Edition (PC)

Decisive Campaigns: Case Blue (PC)

Endless Space (PC)

Gary Grigsby’s War in the East: Don to the Danube (PC)