UUSIMMAT

Guild Wars 2 ja vuoden huonoin pelitraileri?

11.09.2012 17:30 | Miikka Lehtonen

Guild Wars 2 on mainio peli. Paikoitellen jopa erinomainen. Sadoilla tuhansilla, ellei miljoonilla pelaajilla on sen kanssa jatkuvasti hauskaa. Tämä kaikki on selvästi ollut liikaa ArenaNetille, sillä Guild Wars 2:n tuoretta traileria ei voi selittää kuin hetkellinen mielenvikaisuus.

Blizzard lienee nykyään massiivimoninpelien esittelyvideoiden korkea traileri, johon kaikkia muita verrataan. Lopussa on muutamia heidän lohkaisujaan, mutta piru vieköön että Blizzardin pojat osaavatkin tehdä hienoja trailereita, jotka hypettävät ja vangitsevat erinomaisesti aihepiirinsä tunnelman.

Ei silti, ettei päteminen nyt olisi helppoa, kun toisessa nurkkauksessa lämmittelee … no, mikä hitto tämä nyt sitten ikinä onkaan. Spraymaalausta, hiilillä kävelyä, nainen uima-altaassa… GUILD WARS 2!

Voi sentään.

Ja tässä pari Blizzardia.

Lue myös

Medal of Honor rahastaa Osama Bin Ladenin nimellä

Wing Commanderin isä tekee uutta peliä mystisissä oloissa

Valven ”uuden sukupolven pelikone” onkin VR-kypärä?

SteelSeries Sensei on käsittämättömän tarkka pelihiiri

Keskustelu

Hyvin tuollakin trailerilla sai eDomesta ilmaista mainostilaa.

11: Riippuu vähän mistä ostaa.. Verkkokaupasta saa Ahvenanmaalta 37,40e jne.

Missäs on MoP:n trailer? kyllä se voittas huonoudellaan kaiken

ja mitä tähän uutisoinnin otsikkoon tulee, niin ei todellakaan mikään vuoden huonoin pelitraileri.

GW:n traileri oli paras noista kolmesta. Blizzardin videot lupaavat sata hyvää ja tuhat kaunista, mutta todellisuus on sitten jotain muuta. GW:n traileri ei lupaa mitään, vaan ehdottaa kokeilemaan. Ainakin se on rehellistä mielikuvamainontaa!

Minusta tämä on ihan onnistunutta mielkuva mainontaa. Guildwarsin traileri iskee telkkarimainoksena muillekkin kuin roolipelinörteille, Blizzardin mainoksista ei voi sanoa samaa.

Eiköhän tämä ole ihan peliliike arena.netiltä. Jos minulta kysyttäisiin mainoksen perusteella niin Guildwarsin mainos voittaisi.

Ihan kuin tarvitsisivat mainostusta lisää? Toi on enemmän tommosta taiteilua jo. Ja uuden yrittämistä.
Arenanet on lopettanu väliaikasesti koko pelin myynninkin ja retail kaupat pyytävät tämän takia pelistä järkyttäviä summia monissa paikoissa.

Taitaa traileri toimia ihan ok henkilöihin ketkä ei ole juuri mmo-avaruutta seurailleet tai ketkä on kyllästynyt jo kertaalleen mörppeihin, tosin tulessa seisojat ei tajua mitä trailerissa edes sanotaan, yliarvioidaan pahasti perus jamppoja :)

Mainoskikka, omaperäisyydellä kerätään huomiota ja hyvin näyttäis toimivan:)

6: En ollut itse sen suuri fani. Aiemmin Blizzard on onnistunut tasapainottelemaan mainiosti pienen huumorin ja vakavamman välillä, mutta MoPin intro vain oli vähän liikaa sinne toiseen suuntaan.

Kas kun ette ole WoW: MoP cinematiciä arvostelleet. :D
Siinä on mallia mitenkä tuhota mahtava pelisarja muuttamalla ’totinen peli’ komediaksi / Kung Fu Panda ripoff:si…

Voi sentään… Kyllä ansaitsee vuoden huonoimman trailerin tittelin. :P
Nooh, menis takaisin pelaa GW2. ->

Tjaa.. oikeat näyttelijän eivät varsinaisesti ole kovin halpoja käyttää, pixeleihin verrattuna. Halusivat erottua joukosta myös trailerillaan. Ei välttämättä paha, vaikkei tuosta trailerista pitäisikään.

Aluksi tuli lähinnä mieleen Secret World eikä Guild Wars. Mikähän lie aivopieru.

Muropaketin uusimmat