Uusimmat

Huhupartio: Biowaren perustaja heitettiin pihalle firmastaan

10.08.2012 14:36 Miikka Lehtonen

Nyt tulee Amerikan suunnasta kovia huhuja. Korostan, että toistaiseksi vain huhuja, mutta niin raflaavia, että pakko kaivaa huhupartion kämäinen paku ulos naftaliinista ja lähteä kierrokselle. Tiedot Yhdysvalloista kertovat, että toinen Biowaren perustajista, tohtori Greg Zeschuk, olisi potkittu pihalle.

Uutiset eivät kieltämättä saa lisäuskottavuutta siitä, että asiasta uutisoinut Videogamer.com käyttää lähteenään saksalaissaittia, jonka lausunnot on vedetty Googlen käännöskoneen läpi, mutta niillä korteilla pelataan, jotka käteen on jaettu. Ja tällä kertaa kädessä ei ole ässiä.

Saitti kun tietää kertoa, että tohtori Greg Zeschuk, toinen Biowaren perustajista, olisi potkittu pihalle firmastaan. Hänen tilalleen Biowaren toimitusjohtajaksi olisi nimitetty entinen MLG-ammattilaispeliliigan toimari Matthew Bromberg.

Asialle ei ole vielä olemassa minkäänlaista virallisen oloistakaan vahvistusta. Joidenkin tietojen mukaan tohtori Greg on vain lomailemassa perheensä luona pitkän ja hankalan The Old Republic -kehitysprosessin jälkeen. Toiset tiedot taas väittävät, että mies on saanut kenkää ja että Bioware Austinista olisi tulossa vain EA Austin.

Vielä huolestuttavammin samaiset saitit väittävät myös, että sen enempää tohtori Gregiä kuin hänen perustajakollegaansa Ray Muzykaa ei olisi viime aikoina näkynyt Biowaren yritystapaamisissa. Sitten vain kädet kyynerpäitä myöten ristiin ja toivomaan, ettei Biowarelle käy Origineja. Tai Westwoodeja. Tai…

Lähde: Videogamer

Lue myös

Angry Birds Space Race Kimble – klassikko toimii edelleen

Konami pissii 360:n Silent Hill -faneja silmään paineella

PES 2012: Pro Evolution Soccer 3D (3DS)

Sleeping Dogs saa ”upeita PC-juttuja”

Muropaketin uusimmat