Uusimmat

IL-2: Cliffs of Dover päivittyi ja sai mahtavia räjähdyksiä

20.05.2011 14:05 Jukka O. Kauppinen

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover -lentosimulaattorin eilen latautunut päivitys tuo kuulun lentosimusarjan tuoreimpaan vesaan kaikenlaista tärkeää ominaisuutta. Muun muassa grafiikat ja fysiikkalaskenta rempattiin huolella.

Grafiikkaengine tukee nyt muun myös ATI Crossfire- ja NVidia SLI -näytönohjaimia. Muutoinkin grafiikan sujuvuutta on parannettu kaksin käsin, lentokoneiden bugeja paikkailtu, fysiikoita uusittu monipuolisesti ja lisätty uusia yksinpelitehtäviä. Tukeepa simu nyt myös Force Feedback -tärinöitä.

Eräs lentäjäveli, terveiset vaan MajorTomille, jo ehti vouhkaamaan, kuinka ”uudessa maaiskutehtävässä sain höyryt ulos ekaa kertaa junasta possulla. Säikähdin kun näkökentän peitti höyryräjähdys! Samoin komeasti lähti säiliöauto. Kunnon tulipallo joka poltti viereiset karkuun pyrkivät autot. Mahtavasti kk:n sarjat pöllyyttää/välähtelee maassa ammustyypin mukaan. Hurricane roikkui perässä kun pommitin hangaaria ja suoraan lensi siihen blastiin. Tulipallona päätyi takaisin kentälle. Nami nami :)”

Päivitys latautuu automaattisesti Steamin kautta.

Domen arvostelu simusta saattaa ilmestyä ehtimisestä riippuen tänään tai viikonlopun aikana!

Päivitys: Il-2 Sturmovik: Cliffs Of Dover Retail Patch v 1.01.14550

Lisätietoja: http://il2sturmovik.ubi.com/

Lisää aiheesta

IL-2 Sturmovik: 1946 (PC)

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (PC)

Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

Emergency 2012 (PC)

Fallout: New Vegas Honest Hearts DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Roccat Kova[+] – pelihiiri täynnä Lapin taikaa