Uusimmat

Kylmiä väreitä luvassa: Joko näit The Last Guardianin upean elokuvatrailerin?

21.11.2016 11:30 Tuukka Hämäläinen

thelastguardian-002

Joulukuun alussa ilmestyvä The Last Guardian sai tunnelmallisen elokuvatrailerin. PlayStation 4:n yksinoikeuspeliä on odotettu yhdeksän vuotta.

Vuosikymmenen odotetuimpiin videopeleihin kuuluva The Last Guardian ilmestyy viimeinkin parin viikon päästä, 6. joulukuuta, ja nyt pelistä on julkaistu myös näyttävä elokuvallinen traileri. Varsinaista pelikuvaa ei alla olevalla videolla nähdä, mutta pelikuvatrailerin peli saikin jo aiemmin marraskuussa.

Ico (2001) ja Shadow of the Colossus (2005) -pelien henkinen perillinen The Last Guardian ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

The Last Guardian
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat