Lucasfilm Gamesin jymy-yllätys – Uusi Monkey Island -peli tulossa tänä vuonna

04.04.2022 22:22 Muropaketin toimitus

Return to Monkey Island on jatkoa kahdelle ensimmäiselle Monkey Island -pelille, ja se julkaistaan tämän vuoden aikana.

Uusi Secret of Monkey Island -jatko-osa julkistettiin, ja se on nimeltään Return to Monkey Island. Peliä kehittää alkuperäisen pelin kehittäjän Ron Gilbertin Terrible Toybox -yhtiö, joka tekee yhteistyötä Lucasfilm Gamesin ja Devolver Digitalin kanssa. Terrible Toybox tunnetaan hyviä arvosteluita saaneesta Thimbleweed Park -seikkailupelistä. Uudesta Monkey Island -pelistä kertoo Comicbook-sivusto.

Return to Monkey Island jatkaa kahden ensimmäisen pelin tarinaa, ja se sivuuttaa kaikki muut jatko-osat. Gilbert oli suunnittelemassa myös Secret of Monkey Islandin jatko-osaa Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge -peliä.

Pelistä ei tiedetä juuri mitään muuta. Trailerilla tosin mainitaan, että uuden Monkey Island -pelin musiikin on säveltänyt alkuperäisistä peleistä ja monista klassisista Lucasfilmin (sittemmin LucasArts) peleistä tutut Michael Land, Peter McConnell ja Clint Bajakian. Guybrush Threepwoodin äänenä toimii Dominic Armato. Armato on aiemmin lainannut ääntään LucasArtsin peleille.

Return to Monkey Island tulee saataville tänä vuonna. Vielä ei ole selvää, mille alustoille peli julkaistaan. Pohdinta uusien LucasArts-pelien kehittämisestä heräsi Disneyn hankittua yhtiön. Voi olla todennäköistä, että muitakin menneiden aikojen pelejä tullaan herättämään henkiin.