Uusimmat

Magic the Gathering ja Taru Sormusten herrasta yhteistyössä – lopputuloksena miljoonan arvoinen pelikortti

Kuva: © Wizards of the Coast

08.06.2023 14:35 Muropaketin toimitus

Magic the Gatheringin parin viikon päästä ilmestyvät The Lord of the Rings -boosterit sisältävät ainutlaatuisen The One Ring -kortin.

Viime vuonna Magic the Gathering -korttipelin Universes Beyond -julkaisusarja matkasi Warhammer 40,000:n sotaisaan maailmaan, mutta nyt kesäkuussa luvassa on vielä suurempi maailmojen kohtaaminen. Suositun korttipelin The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth -paketit nimittäin matkaavat nimensä mukaisesti Keski-maahan ja Taru Sormusten herrasta -tarinoiden tuttuihin maisemiin.

Ikään kuin tämä ei olisi jo tarpeeksi houkuttelevaa, ovat pelisuunnittelijat tehneet melkoisen julkisuustempun. The Lord of the Rings -korttisarjassa on nimittäin painettu The 1 of 1 Ring -kortti, joka on kirjaimellisesti ainutlaatuinen. Uniikki kortti on kokonaan haltiakielellä ja niitä on todellakin olemassa yksi kappale, piilotettuna johonkin Collector Boosteriin.

Ei mikään yllätys, että kortti on jo ennen julkaisua julistettu keräilykappaleeksi. PC Gamer kertoo jopa, että keräilykortteihin erikoistunut Dave & Adams on luvannut miljoonan dollarin palkkion kortista. Yhtiön etsintäkuulutuksen näet alla olevasta twiitistä.

Magic the Gatheringin The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth -kortit tulevat kauppoihin perjantaina 23. kesäkuuta. Lisätietoja löytyy esimerkiksi korttipelin virallisilta sivuilta.

Alta näet vielä suuremman kuvan ainutlaatuisesti Mahtisormus-kortista.

Magic the Gathering The 1 of 1 Ring