Uusimmat

Mass Effect: Andromedan kehittäjästudio yhdistyy EA:n studioon, eikä ilmeisesti jatka Mass Effectin parissa

02.08.2017 19:45 Muropaketin toimitus

Kritisoidun Mass Effect: Andromedan kehittänyt BioWare Montreal -studio yhdistetään Electronic Artsin Motive-studion kanssa.

Mass Effect: Andromeda ilmestyi maaliskuussa negatiivisen palautteen saattelemana, ja sen jälkeen on liikkunut useita huhuja kehittäjästudio BioWare Montrealin kriisistä. Jo toukokuussa kerrottiin, että studiota olisi kutistettu, ja että koko pelisarja olisi laitettu joksikin aikaa hyllylle.

Heinäkuussa taas BioWaren Kanadan studioiden johtaja Aaryn Flynn irtisanoutui, ja hänen tilalleen saapui aiempien Mass Effect -pelin parissa työskennellyt Casey Hudson. Välillä ehdittiin huudella jo Andromedan DLC-laajennuksen peruuntumisesta, mutta tämä huhu osoittautui vääräksi.

Nyt VG24/7 raportoi, että BioWare Montreal ollaan yhdistämässä Electronic Artsin EA Motive -studioon. Motive Studios on kehittämässä parhaillaan julkistamatonta Star Wars -peliä, sekä Star Wars: Battlefront 2 -pelin tarinallista yksinpelikampanjaa.

EA:n julkaisemassa lausunnossa todetaan, että studioiden yhdistyminen on ”käynnissä oleva prosessi”, ja että koko BioWaren tiimille on tarjolla monia ”jännittäviä rooleja ja mahdollisuuksia”.

Ainakaan toistaiseksi ei näytä siltä, että BioWare Montreal jatkaisi Mass Effect -sarjan kehitystä. BioWaren kehitteillä olevasta Anthem-pelistä vastaa yhtiön Edmontonissa sijaitseva studio.

Muropaketin uusimmat