Uusimmat

Mass Effect: Andromedan sivutehtävistä lisätietoja, luvassa vihollistukikohtia ja boss-taisteluita

24.11.2016 19:00 Tuukka Hämäläinen

masseffect-masseffectandromeda-002

Keväällä ilmestyvästä Mass Effect -pelistä on julkaistu jälleen lisätietoja. Game Informerin mukaan luvassa on massiivisia boss-taisteluita ja vihollistukikohtien kukistamista.

Maaliskuussa ilmestyvästä Mass Effect: Andromedasta on paljastettu lisätietoja. Game Informer listaa kuusi asiaa, joita uudessa Mass Effect -pelissä voi tehdä pääjuonen ohella.

BioWare-tuottaja Mike Gamble kertoo pelimedialle muun muassa vihollistukikohtien valloittamisesta:

– Useimmilla planeetoilla onkin jokinlaisia vihollisvoimia, ja yleensä heitä edustavat vihollisten tukikohdat, piilot tai miksi niitä nyt kutsuisi. Näiden tukikohtien valloittaminen on aikaavievää, joten kannattaa olla varustaunut ennen kuin lähestyy sellaista.

Gamblen mukaan tukikohtiin liittyy myös käsikirjoitettuja elementtejä ja niiden ympärillä on yleensä jonkinlainen tarina.

Lupaavilta kuulostavat myös eeppiset boss-taistelut, joihin ei kannata ryhtyä liian heikkotasoisella hahmolla.

– Tulet löytämään olentoja ja kohtaamisia, jotka ovat alueelle saapuessasi niin korkealla tasosi yläpuolella, että huomat sen heti. Meillä on paljon sellaisia juttuja, joiden kohdalla tajuat, ettet ole vielä valmis tähän, mutta haluat palata niiden pariin myöhemmin.

Game Informerin artikkelissa kerrotaan myös Andromedan galaksin salaisuuksien selvittämisestä skannaamalla maailmasta löytyviä elementtejä, sekä Nomad-ajoneuvolla suunnistamisesta. Lisätietoja pelistä tullaan varmasti julkistamaan 1. joulukuuta, kun BioWaren on määrä esitellä peliä The Game Awards -palkintogaalassa.

Mass Effect Andromeda
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat