Microsoftin ja Xboxin E3-lähetys keskiyöllä: Luvassa Scorpio-konsolin paljastus?

11.06.2017 20:32 Muropaketin toimitus

Microsoft järjestää tänään E3-lehdistötilaisuuden, jolta odotetaan Project Scorpio -konsolin virallista esittelyä.

Yökyöpeleille on tänään luvassa muutakin viihdettä kuin videopelit. Kahdeltatoista starttaa nimittäin Microsoftin ja Xboxin virallinen E3-lehdistötilaisuus, jota voi seurata suorana monilla alustoilla, sekä Xboxin viralliselta sivustolta.

Polygonin mukaan Xboxin tilaisuudesta odotetaan erityisesti Project Scorpio -konsolin esittelyä. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvästä konsolista on julkistettu jo teknisiä tietoja, mutta tarkkaa julkaisupäivää, hintaa tai lopullista nimeä ei vielä tiedetä.

Konsolin on luvattu pyörittävän valtaosaa kaikista Xbox One -peleitä 4K-resoluutiolla, mutta pelikuvaa uudelta alustalta ei toistaiseksi ole esitetty. Siihenkin olisi E3-tilaisuudessa oivallinen tilaisuus.

Tilaisuudessa esitellään varmasti myös useita pelejä, joista todennäköisimpänä Polygon pitää Crackdown 3:a. Myös Raren kehittämä Sea of Thieves, sekä Warner Brosin Middle-earth: Shadow of War -toimintaroolipeli saattavat esittäytyä. Shadow of War on ensimmäinen kolmannen osapuolen peli, jonka on kerrottu tukevan Project Scorpiota.

Polygonin mukaan on myös oletettavaa, että lehdistötilaisuudessa korostetaan Xbox Play Anywhere -kampanjaa, jossa pelit saa itselleen yhdellä ostoksella sekä PC:lle että Xbox Onelle. Lisäksi odotettavissa on, että tilaisuudessa esitellään indiepelejä Microsoftin tuoreen ID@Xbox -kampanjan muodossa.

E3
Kaikki jutut aiheesta