Näin pelataan Sekiro: Shadows Die Twice läpi silmät sidottuna: Video näyttää, miten uskomattoman nopeasti se kävi

30.07.2021 19:11 | Muropaketin toimitus

Speedrun-pelaaja selätti Sekiro: Shadows Dies Twicen reilussa neljässä tunnissa.

Sekiro: Shadows Die Twice on pelattu läpi varsin erikoisella tapaa, uutisoi Eurogamer-sivusto. Mitchriz-niminen pelaaja esitteli Twitch-striimissä, kuinka peli voitetaan silmät sidottuna. Aikaa siihen kului neljä ja puoli tuntia.

Mitchriz navigoi pelimaailmassa ainoastaan äänen perusteella. Vaikeissa paikoissa hän kulki sekunteja laskien, ettei pelihahmo tipahda kallioseinämistä alas. Tämä ei onnistunut ilman takaiskuja, sillä Mitchriz tippui kallioilta useasti. Joissain tilanteissa Mitchriz aisti peliympäristöä miekkaa heiluttamalla, kunnes hän osui sillä tuttuun seinään.

LUE MYÖS: Arvostelu | Sekiro: Shadows Die Twice on lähes viiden tähden toimintapeli – Vain tunnelmaa ja tarinaa jää kaipaamaan

Myös pomotaisteluista selvittiin korvakuulolla. Esimerkiksi Armoured Warrior -minipomo peitottiin ensimmäisellä yrityksellä. Loppuvastustaja voitettiin toisella yrittämällä.

Mitchriz pitää hallussaan myös toisen tietyn pelitavan nopeusennätyksen. Hän valmistautui sokkopelaamiseen yli kuukauden ajan. Mitchriz on kertonut, että hän pyrkii voittamaan pelin silmät sidottuna entistä ripeämmin.