Uusimmat

PC:lle tarjolla kaksi tuhtia pelipakettia hyvään tarkoitukseen – kympillä saa jopa satoja pelejä

05.07.2022 13:45 Muropaketin toimitus

Pelikauppa Itch.iossa on samaan aikaan tarjolla kaksi hyväntekeväisyyspakettia, jotka ovat samalla asialla.

Pelialalla on aktivoiduttu puolustamaan lisääntymisoikeuksia Yhdysvalloissa, ja nyt pelikauppa Itch.iossa on linjoilla samaan aikaan kaksi hyvin samanhenkistä hyväntekeväisyyspakettia.

Pienempi paketeista on kauhupainotteinen Worthy of Better, Stronger Together -paketti, josta kerroimme jo ennakkoon viime viikolla. Paketti kustantaa minimissään 10 dollaria, ja se sisältää 169 kohdetta, joiden yhteisarvo olisi perushintaan noin 976 dollaria. Mukana on muun muassa hauska Cthulhu-henkinen deittisimulaattori Sucker for Love: First Date, josta kerroimme alkuvuodesta.

Worthy of Better, Stronger Together -paketti löytyy linkin takaa, ja se on tarjolla vielä reilut 10 vuorokautta. Pelipaketti on tähän mennessä kerännyt yli 22 000 dollaria National Organization for Women ja Center of Reproductive Rights -järjestöille.

Isompi paketti kantaa yksinkertaisesti nimeä Indie Bundle for Abortion Funds. Sekin kustantaa minimissään 10 dollaria, mutta sisältää peräti 792 ostosta. Paketista uutisoiva Eurogamer kertoo sen yhteisarvoksi yli 3000 dollaria.

Indie Bundle for Abortion Funds löytyy linkin takaa, ja se on tarjolla vielä reilut kahdeksan vuorokautta. Pelipaketti on tähän mennessä kerännyt yli 129 000 dollaria National Network for Abortion Fundsille.