Planetside 2 julkaistiin PlayStation 4:lle – ja sehän kaatui heti

24.06.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

MMO-räiskintä PlanetSide 2 saapui eilen eurooppalaisten PS4-pelaajien ulottuville – ja katosi saman tien. Nettipelin julkaisu kun ei mennyt taaskaan ihan putkeen.

Nettiräiskeiden pioneereiksi laskettavan PlanetSiden jatko-osa on viihdyttänyt pelaajia jo useamman vuoden PC:llä, ja nyt meininki on laajentumassa myös konsolimaailmaan. Ilmaispelattava MMO-mätke lämäisee pelaajat tuhansien ihmisten kansoittamille servereille, joissa soditaan oikein kunnolla maassa, ilmassa ja melkein avaruudessakin kokonaisen planeetan hallinnasta.

Tai taistellaan sitten, kunhan peli vain toimii. PlanetSide 2:n PS4-versio kun ehti olla linjoilla vain muutaman tunnin, kun se nykäistiin pois PSN-latauskaupasta ja palvelimien nettipiuha nyppäistiin veke.

Pelin EU-palvelimien tämänhetkisestä tilanteesta ei ole täsmätietoa, mutta jenkkiserverit ovat yhä linjalla, tosin vain nipin napin. Lagia ja warppailua piisaa, katkoksiakin on ollut.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Mutta tätähän se on  MMO-maailmassa. Kyllä se siitä. Hyvää kannattaa odottaa, samoin megaruuhkaa ja uutta kaatumisaaltoa kun EU-serverit palaavat verkkoon ja pelaajat rynnistävät sen kimppuun.

Lisätietoja: https://www.planetside2.com/

Lisätietoja: http://www.daybreakgamecompany.com/

Lisää aiheesta

PlanetSide 2:n PlayStation 4 -versio julkaistaan muutaman viikon kuluttua 

Miten pelien bugeja oikein liiskataan? Planetside-tiimi näyttää!  

Pelaaja tienasi 100 000 taalaa peliin tekemästään sisällöstä 

Verkkoseikkailujen mokaisessa maailmassa osa 1: laatumorpit 

Muropaketin uusimmat