Uusimmat

Pokémon Go sai puuttuvan pokémonin – ja se piilottelee muiden taskuhirviöiden muodossa

24.11.2016 11:00 Tuukka Hämäläinen

pokemon-ditto-001

Pokémon Go on saanut yhden puuttuvista pokémoneistaan. Violetti limamolluska Ditto esiintyy pelissä muiden pokémonien hahmossa.

Game Informer raportoi, että Pokémon Go -mobiilipelissä tähän mennessä turhaan etsitty Ditto on viimein havaittu ja pyydystetty pelissä. Ditto on yksi muutamasta alkuperäisestä pokémonista, joita peli ei julkaisuhetkellä sisältänyt.

Ditton pyydystäminen on kuitenkin hiukan haastavampaa kuin muiden taskuhirviöiden. Game Informerin mukaan Ditto voi esiintyä pelissä periaatteessa minkä tahansa muun pokémonin hahmossa ja totuus selviää vasta kun kyseisen pokémonin on onnistuneesti pyydystänyt.

Eilisestä alkaen Pokémon Gossa on jaettu tuplamäärät kokemuspisteitä ja stardustia erikoistapahtumassa, joka jatkuu aina 30. marraskuuta asti. Jos siis Dittoa etsiessä tulee pyydystäneeksi joukon turhia Rattatoita, saa niistä ainakin tuplapalkkiot.

Pokemon Go
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat