Puoliso jättää, potkut tulee, häätöilmoitus saapuu ja kaverit puukottaa selkään – sitten naidaan, kiroillaan ja puukotetaan lisää – arvostelussa Always Sometimes Monsters

06.08.2014 23:00 | Jukka O. Kauppinen

”Ei muuten kannata antaa pelin ulkoasun hämätä”, varoittaa Pekka Leinonen Always Sometimes Monsters –seikkailupelin arvostelussa.

Vaikka peli on söpö kuin 90-luvun anime-jrpg, niin ”huumeita on kaikkialla, jatkuvalla syötöllä kiroillaan kuin asfalttimiesten saunaillassa, naidaan ahkerasti, puukkoa tulee selkään enemmän kuin Caesarille ja pop-kulttuuriviittauksia löytyy joka nurkan takaa. ”

Onneksi olkoon! Sait juuri kustannussopimuksen. Ei muuta kuin yhdet sille ja sormet tanssimaan. Voiko elämä enää paremmin mennä?

Vuosi myöhemmin herätään yksin yksiöstä. Parempi puoli on lähtenyt kävelemään. Kirja on puoli vuotta myöhässä. Vuokra on rästissä kuukauden ja viimeinen varoitus. Rahaa on 13 dollaria. Illalla sentään olisi keikkaa tiedossa, mutta ehtiikö päivässä keräämään 500 dollaria vuokraisännälle, ettei tarvitse nukkua katuojassa?

Asioita ei juuri helpota, että postissa tulee kutsu entisen heilan häihin.

Lue koko arvostelu: Always Sometimes Monsters (PC)

Lisää aiheesta

1954 Alcatraz (PC)

Final Fantasy XIV A Realm Reborn (PC, PS3, PS4)

Lords of Midnight (Android, iOS, Mac, PC)

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (Mac, PC)

The Last Door Collector’s Edition (Linux, Mac, PC)

The Last of Us Remastered (PS4)

Muropaketin uusimmat