Uusimmat

Räiskintää tosipelaajille: Battlefield 1 sai odotetun hardcore-moodin

17.11.2016 10:21 Tuukka Hämäläinen

Battlefield 1

DICE on avannut Battlefield 1:n hardcore-serverit, joilla tarjoillaan haastavampi pelikokemus kokeneille pelaajille.

Jos viime kuussa ilmestyneen Battlefield 1:n moninpelikokemus tuntuu liian helpolta, kannattaa kokeilla pelin uutta hardcore-moodia. DICE julkaisi alkuviikosta pelin laajan syyspäivityksen ja avasi samalla hardcore-serverit.

Pelin virallisen sivuston mukaan hardcore-servereillä pelaaminen tuo huomattavia lisähaasteita pelaamiseen. Riippuen serveriasetuksista pelaaja ei saa avukseen esimerkiksi minikarttaa tai crosshairia, eli tähtäinpistettä. Hardcore-moodista uutisoiva Shack News huomauttaakin, että pelaajan kannattaa olla totutellut Battlefieldin pelimekaniikkaan kunnolla ennen hardcore-moodin kokeilemista.

Runsaasti kehuja niittänyt Battlefield 1 ilmestyi viime kuussa PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja hardcore-moodi on tarjolla jo kaikilla alustoilla. Myös Dome.fin arvostelussa peli sai lähes täydet pisteet.

Battlefield 1
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat