Uusimmat

Rekoil on täysin turha ja vittumaisen huono räiskintäpeli

31.05.2014 10:00 Jukka O. Kauppinen

Jos Kalle Laakson fiilikset ovat tarpeettoman korkealla, niin äijä kyllä tietää nyt millä tavoin fiiliksen saa pohjamutiin saakka. Ei siihen tarvita kuin yksi nettiräiskintä.

Rekoil on Plastic Piranhan ensimmäinen peli ja sen huomaa. Siitä täytyy kuitenkin antaa pisteet, että koko peli on käytännössä vain koodattu pohja modeille, joista varsinainen peli vasta rakentuu. Se myös luottaa mainonnan ylivoimaiseen mahtiin. Yli 40 asetta, julkaisussa 10 karttaa julkaisussa ja tuki esimerkiksi eSports-kilpapelaamiselle. Kuulostaa kivalta pieneltä FPS-leikkikalulta, jota voisi olla kiva käydä aina välillä kurkistamassa, jotta mitäs sen työkaluilla onkaan saatu aikaiseksi.

Mutta modaaminen onnistuu vain PC:llä. Kun modikelvottomasta konsolirungosta joutuu maksamaan Xboxilla 15 euroa, niin jo löytyvät mustimmankin huumorin rajat.

Sydämeltään Rekoil yrittää olla sellainen peli kuin konsolilla pitääkin, mutta liitokset paukkuvatu ja natisevat. Se näyttää kauhealta ja antiikkiselta. Pikselimössösekoitus on vain pistetty myllyyn pyörimään ja lopputulos on oksennettu ruudulle.

Lue koko arvostelu: Rekoil: Liberation (PC, Xbox 360)

Lue myös

1954 Alcatraz (PC)

Daylight (PC, PS4)

The Walking Dead Season 2 Episode 3: In Harm’s Way (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

Watch Dogs (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Muropaketin uusimmat