Resident Evilin tekijä potkii neljänneksen hemmoistaan

18.06.2012 21:55 | Jouni Mäki-Panula

Resident Evil: Operation Raccoon Cityn tehnyt Slant Six Games on joutunut irtisanomaan joka neljännen työntekijänsä sopeuttaessaan toimintojaan tilauskantaa vastaavaksi. Aiemmin 96 henkilöä työllistäneessä Slant Sixissä jaettiin hiljattain eropaketteja 26 työntekijälle.

Vielä toistaiseksi kyseessä on vasta väliaikainen irtisanominen, joka muuttuu lopulliseksi, mikäli Slant Six ei palkkaa väkeä takaisin 13 viikon kuluessa. Studio pyrkii etsimään uutta projektia työllistääkseen väliaikaisesti irtisanotut, mutta toistaiseksi nämä pääsevät nauttimaan Kanadan työttömyysturvasta.

Slant Sixillä on käynnissä kaksi hanketta, jotka työllistävät 70 henkilöä. Näistä yksi on merkittävälle julkaisijalle tehtävä tuotanto, kun taas toinen on Slant Sixin ensimmäinen itsenäinen julkaisu Strata Scavenger. Strata Scavenger on ydintuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuva lentosimulaattori, joka tulee PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle ensi vuonna.

Slant Six sai keväällä valmiiksi Resident Evil: Operation Raccoon Cityn, joten käytännössä nyt irtisanotut työntekijät olivat todennäköisesti juuri kyseisen pelin kehitystiimissä.

Lähde: Layoffs at Resident Evil: Operation Raccoon City developer.

Lisää aiheesta

Resident Evil: Operation Raccoon City (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Arvostelussa 3DS:n oma rytmimuna Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure

Uusi Starcraft 2 on ihan just kohta melkein valmis

Wiikon wanha: Battlefield Vietnam

Worlds of Ultima -roolipelit julkaistiin ilmaiseksi