Sniper Elite saa jatko-osan joka ei kuulosta aivan kamalalta!

14.03.2013 17:00 | Miikka Lehtonen

Sniper Elite V2 ei ollut hyvä peli. Kaikkea muuta kuin! Pienet kentät, liian tiukka skriptaus, kamala tekoäly ja monet muut ongelmat painoivat pelin hyvin lähelle ”roskapeli”-kategoriaa. Ja nyt se saa jatko-osan. Mutta hetkinen… olisiko Rebellion oppinut virheistään?

Sähköpostimies toi postilaatikkoon tiedotteen, joka lensi siltä istumalta Ö-mappiin: Sniper Elite saa jatkoa. Kakkonen oli kuitenkin niin kämäinen peli, että edes minä, se maailman ainoa ihminen, joka yhä haluaa pelata toiseen maailmansotaan sijoittuvia pelejä, en enää jaksanut kiinnostua.

Mutta sitten maailmalta tuli lisätietoa. Kehitystiimin edustajat kun puhelivat Eurogamerin toimittajille ja supattelivat sulosanoja, jotka saivat ainakin minun korvani hörölleen. Olisiko Rebellionilla todellakin opittu jotain kamalan Sniper Elite V2:n vastaanotosta?

”Sniper Elite 3 sisältää täysin uuden tarinan, tunnelmallisen toinen maailmansota -aihepiirin ja keskittyy avoimen pelimaailman hiekkalaatikkohenkiseen tarkka-ampuja-pelattavuuteen.”

Tämän lauseenhan voi toki tulkita vaikka miten monella tavalla, mutta open world -henkinen snipupeli? Sold! Eräs Sniper Eliten suurimmista ongelmista kun oli se, että niin hauskaa kuin sniputtelu olikin, se tapahtui pienissä ja rännimäisissä kentissä, joissa ei voinut lainkaan hyödyntää luovuuttaan tai mielikuvitustaan. Vaikka koko muu peli olisi ennallaan, pelkästään tämä muutos toisi arvosanaan reippaasti lisää pisteitä.

Sormet ristiin! Sniper Elite 3 ilmestyy Sitten Joskus PC:lle ja seuraavan sukupolven pelikonsoleille.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Sniper Elite V2 (PC, PS3, Xbox 360)