Uusimmat

Soulcalibur II:n modernisointi kompastuu kamalaan nettikoodiin

18.01.2014 20:00 Jukka O. Kauppinen

Eric Hartin tarttui vanhaan suosikkiinsa ja antoi sille kyytiä. Mutta vaikka Soulcalibur II HD Online olikin muutoin pätevä HD-painos pelivanhuksesta, niin sen surkea nettikoodi kamppaa etenkin nimessäkin seisovan Onlinen aivan täysin.

Isoimmat viat tulevat pitkälti modernisointiyrityksistä. Niistä suurin uudistus on nettipeli, jonka toimivuus on monelta kantilta erittäin kyseenalainen. Nettikoodi itsessään ei ole välttämättä se suurin ongelma. Ongelma on yksinkertaisesti se, että pelaajalle ei anneta mitään tietoa yhteyden laadusta. Tällöin pariutuu herkästi valtameren toisella puolella olevien pelaajien kanssa, eikä meno ole herkkua. Lähistöltä löytyviä pelaajia vastaan ongelmia ei ole, mutta jos haluaisin pelata muitakin kuin vain kaverilistaani vastaan, joutuu vain rukoilemaan tuuria vastustajahakuun.

Toisekseen pelissä ei ole minkäänlaista aulatoimintoa eikä kaveria vastaan pelatessa voi ottaa matsia uusiksi suorilta. Jokaisen matsin jälkeen pelaaja löytää itsensä päävalikosta, jonka jälkeen otteluhaku aloitetaan aivan alusta. Myös silloin, kun haluaisin vain matsata saman tyypin kanssa. Kutsut uusiksi ja niin poispäin.

Lue koko arvostelu: Soulcalibur II HD Online (PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Soul Calibur 2 (PS2) 

Soul Calibur IV (PS3, 360)

Soulcalibur V (PS3, Xbox 360)