Uusimmat

Star Wars Battlefront 2:n traileri on vuotanut – Vihjeitä tarinasta ja moninpelistä

12.04.2017 12:00 Muropaketin toimitus

Star Wars Battlefront 2:n traileri on vuotanut verkkoon ennen virallista ensi-iltaansa, joka on suunniteltu lauantaiksi.

Star Wars Battlefrontin (2015) odotettu jatko-osa julkistettiin hiljattain, ja DICE:n kehittämän pelin trailerin piti saada ensi-iltansa ensi viikonloppuna Star Wars Celebration -tapahtumassa. Toisin kuitenkin kävi, sillä traileri on vuotanut verkkoon ennen aikojaan.

Star Wars Battlefront 2:n pariminuuttinen traileri on ainakin toistaiseksi katsottavissa Destructoidin sivuilta.

Vuotanut traileri vihjaa, että pelin tarinallinen kampanja sijoittuu Jedin paluu -elokuvan (1983) jälkeiseen aikaan. Moninpelin puolestaan luvataan ulottuvan ”yli kaikkien aikakausien”, ja trailerilla nähdäänkin esimerkiksi Darth Maul ja Kylo Ren. Näyttäisi siis siltä, että Battlefront jatko-osa sisältää hahmoja ja tapahtumapaikkoja myös Tähtien sota -elokuvien prequel-trilogiasta sekä uusista elokuvista.

Electronic Artsin sivuilla kerrotaan, että pelin esittelytilaisuus järjestetään tulevana lauantaina 15. huhtikuuta, kello 21.30 Suomen aikaan. Tilaisuus pitäis olla katsottavissa striiminä Star Warsin virallisten sivujen kautta.

Star Wars Battlefront
Kaikki jutut aiheesta