UUSIMMAT

Suomipeli Bike Baron listaykkönen 58 maassa

24.10.2011 15:35 | Jukka O. Kauppinen

Viime perjantaina App Storen kautta julkaistu suomalainen indie-peli Bike Baron on noussut väkevästi listakärkeen aika monessa maassa. Tekijöiden mukaan peli on kirjoitushetkellä iPadilla 46 maassa pelilistojen ykkönen, minkä lisäksi teos on tusinassa maassa iPhone-listaykkönen. Neljässä päivässä Bike Baronin on ostanut jo 150 000 pelaajaa.

Bike Baron on vahvasti muinaisesta Elastomaniasta ja tuoreemmasta Trials HD:stä ammentava moottoripyörä-kikkailupeli.

Hyvät listasijoitukset ovat sitäkin arvokkaampia siksi, etteivät tekijät ole käyttäneet pelin promoamiseen tai hypettämiseen lainkaan rahaa. Webbimainoksia ei ole tehty, eikä pelisaittien toimittajia valeltu hunajalla. Kaikki uutiset ja arvostelut ovat syntyneet siksi, että joku on halunnut kirjoittaa pelistä, ja tärkeimpänä markkinointikanavana on ollut yksinkertaisesti pelaajien oma huhumylly.

Onkin mukavaa ajatella, että yhä tänään on mahdollista tehdä pelejä, jotka menestyvät ihan vain siksi, että ne ovat niin hyviä.

Joko kohta voimme ostaa Bike Baron -pehmoleluja, radio-ohjattavia Bike Baron -motskareita tai Bike Baron -prätkäkypäriä? Toivotaan!

Pelin voi ladata iOS-alustoille 0,79 euron hintaa.

Lisätietoja: http://bikebaron.blogspot.com/

Lisätietoja: Bike Baron @ App Store

Lisää aiheesta

Death Rallyn tekijät jatkavat vauhtilinjalla: seuraavaksi Bike Baron

e3Dome: Death Rally voitolle vauhdilla

Death Rally (iPad, iPhone)

Lue myös

Arkham Cityä 60-luvun Batman-hengessä

NBA 2K12 (PS3, Xbox 360)

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

The Cursed Crusade (PC, PS3, Xbox 360)

Keskustelu

@1. ”Bike Baron sells 300 000 units!”, eli ei se hinta vaan volyymi. Vähän kyllä häiritsee, että peli on hiilikopio Trials HD:sta, mutta toisaalta mikä tässä maailmassa nyt enää on alkuperäistä…

@1: Monta tuntia, jos yrittää kerätä kaikki tähdet (3 kpl/kenttä). Lisäksi pelaajien tekemiä kenttiä pelaamalla tai itsekin tekemällä saa peliin pituutta mielensä mukaan.

No ei ole hinnalla pilattu ainakaan, minkähän verran tuossa lienee pelattavaa? Ainakaan tuolla versiolla ei rikastumaan vielä pääse kun omppu vetää vielä omat välistä, mutta ideana vissiin lähinnä promota tulevia versioita.

Muropaketin uusimmat