Toistuvasti viivästynyt The Walking Dead -räiskintä nousi kuolleista uuden trailerin voimin

11.12.2017 22:05 | Muropaketin toimitus

The Walking Dead -räiskintäpeli on herännyt henkiin uudella trailerilla.

Payday-kehittäjä Overkill on nostattanut kuolleista The Walking Dead -räiskinnän. Pelin julkaisua on lykätty useasti: alkujaan sen piti ilmestyä vuonna 2016. Sittemmin päivämäärä on siirtynyt tälle vuodelle. Nyt Overkill sanoo, että tsomppareita (ja ihmisiä) niitataan ensi vuoden syksynä.

The Walking Dead on neljän pelaajan co-op FPS-räiskintä joka sijoittuu maailmanlopun jälkeiseen Washingtonin kaupunkiin. Siinä rakennetaan omaa tukikohtaa zombien ja muiden ihmisten telomisen ohessa.

Pelissä voi pelata neljää erilaista hahmoa joilla jokaisella on omat erityiset ominaisuudet, kyvyt ja tarinat. Neljän hengen ryhmissä voi laittaa vihollisia nippuun joko hiljaisesti puukon kanssa heiluen tai pyssyt laulaen.

Peli koostuu erilaisista tehtävistä joiden avulla päämajaan saa hankittua lisää tarvikkeita sekä ihmisiä. Kuten arvata saattaa, päämajaan tekevät hyökkäyksiä muiden pelaajien lisäksi myös loputon elävien kuolleiden massa. Overkillin mukaan peli sijoittuu ajallisesti juuri sen jälkeen, kun zombit ovat ottaneet vallan.

Pc:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle ilmestyvä The Walking Dead julkaistaan ensi vuoden syksynä. Ehkä.