Uusin Angry Birds on hyvä peli, joka on tosin nähty ennenkin…

03.04.2015 10:15 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen tykkää puhallella kuplia ja ammuskella vasamoita. Ja hei, sitä uusin Angry Birds –peli tarjoaa! Mutta kumma juttu, Stella Pop! tuntuu jotenkin kumman tutulta

Oli tavoite mikä tahansa, keinot ovat samat: ruudun alalaidassa on kuulalinko, jossa on aina kerrallaan kaksi eri väristä kuulaa. Niitä pitäisi sitten ammuskella ruutua täyttävää kuulamassaa kohti sillä idealla, että jos saa muodostettua kolmen tai useamman samanvärisen kuulan röykkiön, kaikki häviävät poksahtaen.

Tämä ei suinkaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella, sillä nopeasti löytää itsensä tilanteesta, missä ainoat järkevät laukaukset ovat kimmokkeita ruudun reunoilta. Koska tähtäysviiva ei ole hirveän pitkä, ne pitää yleensä vetää perstuntumalla ja sekös on hankalaa.

Hudit kismittävät, koska jos onnistuu kombottamaan putkeen viisi laukausta, joilla kaikilla häviää kuplia, saa aktivoitua kunkin linnun supervoiman. Yksi muuttaa räjähtäen kaiken osumakohdan ympäriltä seuraavan ammuksen väriseksi, toinen taas poistaa kokonaisen rivin – ja jos kuulia jäisi kellumaan tyhjän päälle, kaikki kelluvat kuplat putoavat. Kuten jokainen arvaa, näin voi siis kerätä huisisti pisteitä.

Lue koko arvostelu: Angry Birds Stella Pop! (Android, iOS)

Lisää aiheesta

Buzz Aldrin’s Space Program Manager: Race to the Moon (Android, iOS, Mac, PC)

Drift’n’Drive (iOS)

Fates Forever (iPad)

Heroes of Might and Magic III HD Edition (Android, iOS, PC)

Magnifico ’Da Vinci’s Art of War (Android, iOS, PC)

RGB Express (iOS)

Space Marshals (iOS)

Tales from the Borderlands Episode 2: Atlas Mugged (iOS, Mac, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)