Wargame AirLand Battlen brittijoukot esittelyssä

28.03.2013 15:00 | Jukka O. Kauppinen

Eugen Systemsin kehittämä sotastrategia Wargame AirLand Battle on parhaillaan ensimmäisessä laajemmassa betatestissä ja sota alkanee tässä joskus kevään mittaan. Ja voi mikä sota siellä onkaan häämöttämässä. Ihan kunnon rytinät Varsovan liiton ja NATOn joukkojen välillä auvoisassa Pohjolassamme.

Pelin uusissa kuvissa esitellään brittijoukkojen kalustoa, mukaan lukien ilmavoimien Tornado, Jaguar sekä Harrier. Maakalustosta vilautellaan mm. Rapier, FV-434 Falcon, Alvis Stalwart ja FV-510 Warrior.

Pelistä voi lukea lisää linkitetystä ensikosketuksestamme.

Lisätietoja: http://www.wargame-ab.com/

Lisää aiheesta

Wargame Air Land Battle –ensikosketus – venäläistankki norjalaisessa puutarhassa

On siis vuosi 1983. Ja Neuvosliitto haluaa vapauttaa Euroopan kapitalismin ja imperialismin taakasta. Ihan kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä omaa parastaan. Kuten nuo katalat norskit ja heidän petolliset NATO-liittolaisensa. Neuvostojoukkojen pitäisi kuitenkin saada haltuunsa Pohjois-Norja, jotta tätä kautta päästäisiin vaikuttamaan taisteluun Atlantista.

Wargame: European Escalation (PC)

Euroopan tuorein erimielisyys saa alkunsa kylmän sodan kuumimpina vuosina. Itäsaksalainen toisinajattelija päättää saaneensa tarpeeksi kommunismin riemuista ja loikkaa länteen, tappaen matkalla pari rajavartijaa. Tämä ei tietenkään itäsaksalaisia naurata ja he vaativat murhaajan palauttamista. Lännen kieltäytymistä seuraa pieni rajakahakka, joka paisuu ensin koko Saksan ja lopulta Euroopan käsittäväksi sodaksi, jossa NATO-joukot ja Varsovan liitto ottavat yhteen jotta tanner tömisee.