Uusimmat

Xbox Game Passin uudet lisäykset paljastettiin – kärjessä “erittäin viihdyttävä pläjäys”

01.12.2022 20:02 Muropaketin toimitus

Joulukuussa Xbox Game Pass laajenee tuttuun tapaan, ja nyt julkistettiin nippu uusia palveluun saapuvia pelejä.

Tänään selvisi, mitä uusia pelejä lisätään joulukuussa Xbox Game Pass -pelipalveluun. Pelikatrasta tähdittää Lego Star Wars: The Skywalker Saga, joka on Muropaketin arvostelun mukaan ”erittäin viihdyttävä pläjäys, jonka kohdalla epäilijätkin joutuvat tunnustamaan Lego-pelien vetovoiman.” Uusista pelipalvelun lisäyksistä kirjoitti Xbox Wire.

Tänään pelipalvelun kirjastoon saapuivat Eastward (konsoli, PC ja pilvipalvelu), The Walking Dead: The Final Season (konsoli, PC ja pilvipalvelu) ja Totally Reliable Delivery Service (PC).

Lego Star Wars: The Skywalker Saga tulee saataville joulukuun 6. päivä konsolille, PC:lle ja pilvipalveluun, samoin kuin Hello Neighbor 2.

Metal: Hellsinger tuli pelipalveluun jo aiemmin, mutta joulukuun 8. päivästä alkaen sen kimppuun pääsevät myös Xbox Onella pelaavat. Samana päivänä konsolille, pilvipalveluun ja PC:lle tulee saataville Chained Echoes.

Rick and Morty -animaation luoja Justin Roilandin pelistudion kehittämä räiskintäpeli High on Life tulee Xbox Game Passiin heti sen julkaisupäivänä joulukuun 13. päivä. Alkemistipeli Potion Craftin kimppuun pääsee samana päivänä, ja se tulee saataville konsolille ja PC:lle.

Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition saapuu pelattavaksi joulukuun 15. päivä konsolille, PC:lle ja pilvipalveluun. Seikkailullinen tasohyppely Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan tulee saataville samana päivänä.

LUE MYÖS: Arvostelu Lego Star Wars: The Skywalker Saga on niin hyvä peli, ettei edes Jar Jar Binks pysty sitä pilaamaan

Muropaketin uusimmat