UUSIMMAT

Pokémon Gon kehittäjiltä tulossa ensi vuonna lisätyn todellisuuden Harry Potter -peli

09.11.2017 09:14 | Muropaketin toimitus

Niantic on julkistanut kehittävänsä uutta Harry Potter: Wizards Unite -peliä. Lisätyn todellisuuden mobiilipelin arvellaan perustuvan vahvasti studion aiempaan mobiilipeliin Ingressiin.

Niantic räjäytti pankin viime vuonna ilmestyneellä Pokémon Golla, josta muodostui todellinen mobiilipeli-ilmiö. Nyt yhtiöllä on tekeillä toinen suureen franchiseen perustuva peli.

TechCrunch raportoi, että Niantic on tekemässä Harry Potter -sarjaan perustuvaa mobiilipeliä, joka kantaa nimeä Harry Potter: Wizards Unite. Nianticin Potter-pelistä liikkui huhuja jo viime vuonna, mutta ne kumottiin TechCrunchin mukaan oikopäätä. Nyt Wizards Unite on kuitenkin julkistettu virallisesti.

Nianticin sivuilla pelin luvataan tarjoavan mahdollisuuden kokea J.K. Rowlingin velhojen maailma lisätyn todellisuuden avulla. Peliä kuvaillaan näin:

”Pelaajat oppivat loistuja, tutkivat tosimaailman naapurustoja ja kaupunkeja löytääkseen legendaarisia petoja ja lyöttäytyvät yhteen muiden pelaajien kanssa voittaakseen voimakkaat viholliset.”

TechCrunchin mukaan Wizards Unite tulee perustumaan vahvasti Nianticin aiempaan mobiilipeli Ingressiin (2012), ja se tulee hyödyntämään Ingressistä ja Pokémon Gosta tuttuja tosimaailman paikkoja. Pelillä ei ole virallista julkaisupäivää, mutta TechCrunch kertoo sen ilmestyvän ensi vuonna.

Muropaketin uusimmat