Uusimmat

Realistinen sotapeli Hell Let Loose aloitti Kickstarter-kampanjan – Katso tuoretta pelikuvaa

02.10.2017 20:25 Muropaketin toimitus

Jopa 100 pelaajan samanaikaista taistelua lupaava Hell Let Loose kerää varoja juuri käynnistyneellä Kickstarter-kampanjalla.

Heinäkuussa kerroimme toiseen maailmansotaan sijoittuvasta FPS-räiskinnästä Hell Let Loose, jonka lupaillaan tarjoavan entistä realistisemman sotakokemuksen. Nyt PC Gamer kertoo, että pelille on äskettäin avattu Kickstarter-kampanja.

Australialaisen Black Matter -studion projekti on jo pitkällä, ja 136 000 australian dollarin (eli reilun 90 000 euron) vaatimatonta budjettia kerätäänkin pelikehityksen viimeistelyyn. Kampanja jatkuu vielä 28 päivää, mutta budjetista on jo nyt kasassa yli puolet.

Black Matter mainostaa Kickstarter-keräystä tuoreella pelikuvavideolla, jossa näytetään, millaista tiimipeliä on luvassa. Kuten videolta käy ilmi, näyttää Hell Let Loose todella kauniilta, eikä ruudulla näy juuri mitään häiritseviä HUD-elementtejä. Realistisen sotapelin kerrotaan mahdollistavan jopa 100 pelaajan samanaikaiset taistelut, ja pelin kerrotaan lainaavan elementtejä myös reaaliaikaisista strategiapeleistä.

Lisätietoja löytyy pelin Kickstarter-sivulta.

Muropaketin uusimmat