UUSIMMAT

Red Dead Onlinen tulevat mikromaksut suututtivat pelaajat jo valmiiksi

30.11.2018 20:20 | Muropaketin toimitus | 2

Red Dead Onlinen tulevat mikromaksut ovat keränneet osakseen kritiikkiä, sillä ne lukitsevat taakseen sisältöä jota on hyvin hankala hankkia peliä ilmaiseksi pelaamalla.

Kuten GTA Online, tulee myös Red Dead Redemption 2:n verkkopelattava Red Dead Online sisältämään mikromaksuja. Vaikka mikromaksuja ei ole vielä lisätty betavaiheessa olevaan Red Dead Onlineen, ovat ne suututtaneet pelaajat jo valmiiksi, kertoo Kotaku.

Red Dead Onlinessa voi maksaa joko pelaamalla hankittavien dollareiden tai vaihtoehtoisesti kullan avulla. Kultaa on mahdollista hankkia joko hyvin hitaasti pelaamalla tai myöhemmin mikromaksujen välityksellä. Kullalla voi maksaa ”tavallisia” ostoksia nopeammin, mutta osa Red Dead Onlinen sisällöstä on saatavilla vain kullan avulla.

Esimerkiksi ensimmäisen hevosen jälkeen hevosten vakuutukset ovat maksettavissa vain kullalla. Kullalla voi ostaa myös päivityksiä aseisiin – laskujen mukaan esimerkiksi pelin aloituskiväärin kaikkien metalliosien vaihtamiseen vaadittavan 30 kullan hankkiminen pelkästään pelaamalla veisi yli 200 tuntia. Näin ollen kultaa käyttävät pelaajat voivat saada epäreilua etua muihin pelaajiin nähden.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat