UUSIMMAT

Sekiro: Shadows Die Twicen voi läpäistä kokonaan ilman miekkaa, jos on valmis vähän huijaamaan

07.05.2019 14:16 | Muropaketin toimitus

Pelitubettaja läpäisi Sekiro: Shadows Die Twice -toimintapelin käyttäen pelkkiä lisäaseita. Hieman huijaamista se kuitenkin vaatii.

Maaliskuussa ilmestyneessä Sekiro: Shadows Die Twicessa pelataan shinobilla, joka kamppailee vihollisia vastaan pääasiassa katanalla. Koska kyseessä on lisäksi vaikea peli, kuulostaa melkoiselta haasteelta läpäistä se käyttämättä ninjan pääasiallista asetta lainkaan.

VG24/7 kuitenkin kertoo, että tämäkin on mahdollista, tosin pienellä huijauksella. Pelitubettaja Iron Pineapple on läpäissyt pelin itse keksimässään haasteessa, jossa käytetään vain Prosthetic Tools -lisäaseita.

Haaste on muuten yksinkertainen, mutta siinä on kaksi mutkaa matkassa. Ensinnäkin, boss-vastustajat on Sekirossa pakko tappaa lopetusliikkeellä, jossa katanan käyttämistä ei voi kiertää. Toiseksikin, Prosthetic Toolsit kuluttavat Spirit Emblem -resursseja, joita löytää ja voi kantaa vain rajallisesti. Niinpä Iron Pineapple totesi haasteen mahdottomaksi, ellei käytä loputtomat Spirit Emblemit sallivaa huijausta.

Näillä varauksilla peli on kuitenkin läpäistävissä käyttämättä miekkaa lainkaan. Alta näet tubettajan videon, jossa hän peittoaa kaikki boss-vastustajat pelkillä lisäaseilla.