Shadow of the Colossuksen remake-versio saa valokuvamoodin, jolla voi napata upeita kuvia

22.01.2018 15:07 | Muropaketin toimitus

Shadow of the Colossus -pelin helmikuussa ilmestyvä uusintaversio tarjoaa monipuolisen valokuvamoodin, kehittäjät ovat paljastaneet.

Klassikkopeli Shadow of the Colossuksen (2005) tulevan uusintaversion julkaisuun on enää reilut kaksi viikkoa, ja nyt kehittäjät ovat paljastaneet pelin uuden ominaisuuden PlayStation Blogissa. Bluepoint Games -studion taidejohtaja Mark Skelton kertoo blogitekstissään, että Shadow of the Colossus sisältää ilmestyessään uuden Photo Mode -ominaisuuden.

Photo Mode on kirjamellisesti valokuvamoodi, joka mahdollistaa kuvakaappausten nappaamisen pelimaailmasta. Skeltonin kuvauksen mukaan Shadow of the Colossuksen valokuvamoodi tarjoaa kuitenkin poikkeuksellisen monipuoliset työkalut kuvien muokkaamiseen. Pelaaja voi muokata monia ominaisuuksia, kuten tarkkuusaluetta ja värejä, sekä esimerkiksi lisätä filttereitä. Lisäksi kameraa liikuttamalla on Skeltonin mukaan mahdollista saada aikaan vaikkapa pystysuuntaisia kuvia älypuhelinten taustakuviksi.

Alta näet muutaman esimerkkikuvan, jonka itse kehittäjät ovat napanneet valokuvamoodilla. Shadow of the Colossuksen odotettu uusintaversio julkaistaan PlayStation 4:lle 6. helmikuuta.