Starfieldiä PlayStationille odottavien fanien toiveet murskattiin lopullisesti

01.09.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Fanit ovat elätelleet toiveita Starfieldin saapumisesta PlayStation-konsoleille, mutta turhaan.

Bethesdan Pete Hines ja Xboxin Aaron Greenberg keskustelivat Gamescomissa yhtiön taannoisesta kaupasta ja sen merkityksestä muun muassa tulevan Starfieldin Xbox-yksinoikeudelle. Hines totesikin lähetyksessä, ettei ”hän menisi aivan niin pitkälle, ettemmekö tekisi enää koskaan pelejä PlayStationille”, mikä herätti monien fanien toiveet pelin saapumisesta aikanaan PlayStationille.

Näin ei kuitenkaan ole.

Sekä Hines että Greenberg ovat vahvistaneet sittemmin, ettei Starfield ole tulossa lainkaan PlayStationille. Hines kommentoi toiveiden elättelijöiden tarttuvan oljenkorsiin, kun taas Greenberg toteaa yhtiöiden pyrkineen olleen ”mahdollisimman selkeitä, ettei kyseessä ole ajallinen yksinoikeus. [Xbox] on yksinkertaisesti se alusta, jolle peli kehitetään”.

Kaksikon kommentit PlayStationiin liittyen koskeekin Bethesdan muita pelejä, jotka voivat tapauskohtaisesti tulla myös PlayStationille. Microsoft on kuitenkin todennut Bethesdan oston taustalla olleen nimenomaan yhtiön halu vahvistaa omien studioiden pelitarjontaa, joten Xboxin omistajilla on tämän suhteen eittämättä etulyöntiasema.

Muropaketin uusimmat