Suomalaisella mobiiliräiskintä Critical Opsilla on jo yli 30 miljoonaa latauskertaa – nappasi riveihinsä eSport-konkarin

26.11.2017 14:56 | Muropaketin toimitus

Kajaanilaisen Critical Forcen kehittämä Critical Ops -mobiiliräiskintä on saavuttanut 30 miljoonaa pelilatausta. Tulevaisuudessa Critical Forcen toiminnassa on mukana myös eSport-konkari Kevin Chou.

Kajaanilaisen Critical Force -peliyhtiön hallituksen uusin jäsen on eSportin huippunimi Kevin Chou. Chou on aiemmin perustanut yli miljardin arvoisen Kabam-yrityksen sekä Etelä-Korealaisen Korean Silicon Valley Esports (KSV) -organisaation. Fortune-lehti on nimennyt Choun alle 40-vuotiaiden 40 merkittävimmän toimijan joukkoon.

Critical Forcen Veli-Pekka Piiraisen mukaan ”Kevin on pelimarkkinoiden todellinen veteraani ja johtohahmo maailmanlaajuisesti. Hän johti Kabamia perustamisesta lähtien miljardin dollarin yritykseen asti. Hänen kokemuksensa yrittäjänä, yritysjohtajana ja nyt KSV Esportsin perustajana ja toimitusjohtajana on arvokasta Critical Forcelle.”

Yhdessä Choun kanssa Critical Force pyrkii jatkokehittämään mobiilia eSport-räiskintä Critical Opsia. Tähän mennessä peliä on ladattu jo yli 30 miljoonaa kertaa ja siitä on järjestetty monia kilpailullisia turnauksia. Muropaketin aiemman Critical Ops -testin voi lukea täältä, joskin peliä on jatkokehitetty paljon testin jälkeisenä aikana.